stërmundim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STËRMUNDIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve STËRMUNDOJ, STËRMUNDOHEM. Stërmundimi nga stërvitjet e çrregullta (nga puna pa sistem). Stërmundimi i nxënësve. E ka nga stërmundimi.
  • 2. ~E, ~ET. Përpjekje të lodhshme për t'ia dalë në krye diçkaje. Pas shumë stërmundimesh.