stërgji

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STËRGJI f. bot.

  • Shkurre e vendeve të Evropës Jugore, që rritet deri në dy metra e gjatë, me gjethe në trajtë të këmbës dhe që bën disa kokrra të kuqe.