squkë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SQUKË f.

  • 1. Pula që ngroh vezët dhe çel; klloçkë, kllukë. Squkë me zogj. Si squkë e trembur.
  • 2. si mb. Që është prishur (për vezët). Vezë squka.