sqeptrashë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SQEPTRASHË m. zool.

  • Zog i ngjashëm me trumcakun, me pendë të murrme në të kuqërremta, me gushë të bardhë dhe me sqep të trashë e shumë të fortë.