sqeplugë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SQEPLUGË f. zool.

  • Lloj rose e egër me pendë të bardha dhe me sqep të madh, të gjerë e si lugë, e cila rron zakonisht nëpër këneta.