sportdashës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SPORTDASHËS m.

  • Ai që ndjek rregullisht dhe me ëndje ndeshjet sportive në mes të skuadrave të ndryshme; dashamirës dhe përkrahës i zhvillimit të sporteve. Sportdashësit kryeqytetas. Duartrokitjet e mijëra sportdashësve.

SPORTDASHËS mb.

  • Që e do dhe e përkrah zhvillimin e sporteve; që ndjek rregullisht e me ëndje ndeshjet e ndryshme sportive. Masat sportdashëse. Publiku sportdashës.