spitullohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SPITULLOHEM vetv. keq.

  • 1. Vishem e stolisem jashtë mase për t'u dukur, pispillosem për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve. Spitullohej dhe shiste mend.
  • 2. Sillem me mënyra të stërholluara për të rënë në sy, mbahem në mënyrë jo të natyrshme.