specifikim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SPECIFIKIM m. libr., spec.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SPECIFIKOJ, SPECIFIKOHET. Specifikimi i modeleve. Në përputhje me specifikimet e fabrikës.
  • 2. Tabelë a listë ku shënohen me radhë veglat e pjesët që i përkasin një pajisjeje, karakteristikat kryesore të një makine etj. Specifikimi i armaturës. Specifikimi i aparaturës dhe i makinerisë.