spërndrit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SPËRNDRIT kal.

  • 1. E fshij dhe e pastroj mirë, e bëj të ndritë nga pastërtia e nga rregulli; e bëj dritë. E spërndriti shtëpinë. I lau e i spërndriti dhomat.
  • 2. jokal. Ndrit, shkëlqen fort.