sotme

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SOTME f.

  • 1. Dita e sotme; diçka që ka ndodhur sot. Nuk do ta harrojë të sotmen.
  • 2. Tërësia e rrethanave dhe e kushteve të kohës së tanishme, koha jonë, koha e sotme. E sotmja dhe e nesërmja. E sotmja dhe e kaluara. Nuk mendojmë vetëm për të sotmen. Rron me të sotmen.