sorollop

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SOROLLOP m. bised., mospërf.

  • Farefisi i largët, rrethi i largët familjar. Soji e sorollopi farefisi i afërm dhe i largët; familja dhe fisi. E shau me soj e sorollop. Ia di sojin e sorollopin. Erdhi me soj e sorollop erdhi me të gjithë sa kishte, erdhi me kuç e me maç.