sorkadhe

Nga Wiktionary

SORKADHE f.

  • 1. zool. Femra e kaprollit, kaprolle. Sorkadhe mali. E lehtë si sorkadhe. Ngjitet si sorkadhe.
  • 2. fig. Vajzë me trup të hajthëm e të derdhur, e lehtë dhe e shkathët.