solemnisht

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SOLEMNISHT ndajf.

  • 1. Në mënyrë solemne, me madhështi të veçantë. Përkujtuan (kremtuan) solemnisht.
  • 2. Në mënyrë shumë të vendosur, serioze dhe me madhështi. Deklaroi (shpalli) solemnisht. Premtoi solemnisht. Miratoi solemnisht.