solar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SOLAR m.

  • Lëng si vaj i zi që nxirret nga përpunimi i naftës dhe që përdoret si lëndë djegëse për motorët me djegie të brendshme, për vajim etj. Vaj solar. Fuçi me solar. Furrë me solar.