sofa

Nga Wiktionary

SOFA f.

  • 1. Lloj minderi i ulët e i gjatë, me shtrojë të butë dhe me shpinëz për t'u mbështetur, nim i shtruar me minder. Rri në sofa.
  • 2. shih SOFAT,~I 1.