sociologjik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SOCIOLOGJIK mb.

  • Që ka të bëjë me sociologjinë, i sociologjisë; që lidhet me dukuritë e jetës së shoqërisë, me grupimet e ndryshme shoqërore dhe me marrëdhëniet në shoqëri. Probleme (çështje) sociologjike. Studime sociologjike.