skuth

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKUTH m. keq.

  • Ai që i fsheh veprimet e qëllimet e veta dhe që paraqitet ndryshe nga ç'është në të vërtetë, thëngjill i mbuluar; tinëzar. Skuth i keq. Çfarë skuthi që është! Ruaju nga ai skuth!