skuqje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKUQJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SKUQ, SKUQEM. Skuqja e patateve. Skuqja e domateve. Skuqja e lëkurës. Skuqja e grykës. Skuqja e hekurit. I nxehur deri në skuqje.