skumbri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKUMBRI f. zool.

  • Peshk deti deri gjysmë metri i gjatë, me ngjyrë blu të shkëlqyeshme dhe me vija të gjelbra, me mish të bardhë e të shijshëm.