skuadërkomandant

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKUADËRKOMANDANT m.

  • 1. usht. Komandanti i një skuadre.
  • 2. Përgjegjësi i një skuadre pionierësh ose i një skuadre pune. Brigadierët dhe skuadërkomandantët.