skreper

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKREPER m. tek.

  • Makinë ose traktor me një kovë të madhe, që gërryen dheun ose merr një lëndë tjetër dhe e mbart deri në një vend. Skreper i fuqishëm. Kova e skreperit. Punon me skreper.