skrapth

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKRAPTH m. zool.

  • 1. Gjarpër helmues me trup të hollë, me ngjyrë të verdhë në të kuqërremtë dhe me një njollë rrëzë fytit. E zuri skrapthi.
  • 2. Kandërr e zezë helmuese, që i ngjan brumbullit.