skofi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKOFI f.

  • Sjellje e butë dhe e hijshme, që lë përshtypje të mira tek të tjerët; qëndrim i sjellshëm e i kujdesshëm me të tjerët. Skofi e natyrshme (e çiltër). Flet me skofi. Sillet plot skofi.