skllavërim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKLLAVËRIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SKLLAVËROJ, SKLLAVËROHEM. Skllavërimi i popujve. Lufta kundër skllavërimit ekonomik (politik, shoqëror).