skllapë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKLLAPË f.

  • Copë dërrase e ngushtë, që lëviz rreth një gozhde dhe që i vihet derës nga sipër për ta mbyllur nga ana e brendshme; mandall, kllapë. I vuri skllapën derës.