sklepë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKLEPË f.

  • Lëng i trashë e i verdhemë, që rrjedh në anë të syrit të sëmurë dhe që ngrin si kore. I ka zënë syri sklepa. Iu qepën sytë nga sklepat.