skandalizohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKANDALIZOHEM vetv.

  • Zemërohem dhe e ndiej veten të fyer para ngjarjesh a veprimesh që janë në kundërshtim me normat morale e me rregullat e shoqërisë; shpreh zemërimin dhe mospëlqimin tim për diçka shumë të pahijshme. U skandalizuan nga fjalët e tij prej rrugaçi.