skamje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKAMJE f.

  • Mungesë e gjërave më të nevojshme për jetesë, varfëri, mjerim; kund. kamje. Ishin rritur në skamje. Luftonin me skamjen dhe mjerimin. I dhamë fund skamjes dhe urisë. Dolën nga skamja.