skajshëm

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SKAJSHËM mb.

  • 1. Që është në pikën më të largët e më fundore të diçkaje; skajor. Viset më të skajshme. Kufiri i skajshëm i ...
  • 2. fig. Që shfaqet në cakun më të tejmë, që paraqitet në shkallën më të lartë në një drejtim dhe që e tepron. Pikëpamje të skajshme. Purizëm i skajshëm. Në rastin më të skajshëm.