simpatizues

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SIMPATIZUES m.

  • 1. Ai që ka simpati për dikë a për diçka.
  • 2. Ai që miraton dhe përkrah idetë, idealet dhe qëllimet e një lëvizjeje a të një partie, pa qenë anëtar i rregullt i saj, simpatizant. Grupet e simpatizuesve.