simitçi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SIMITÇI m. vjet.

  • 1. Ai që bënte dhe shiste simite e bukë të llojeve të ndryshme; furrtar, bukëpjekës.
  • 2. Ai që shiste simite rrugëve, duke i mbajtur zakonisht në një kanistër.