silur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SILUR m. usht.

  • Predhë e madhe në trajtë të zgjatur dhe e pajisur me motor dhe një mekanizëm drejtues, që lëshohet nën ujë për të goditur një anije a nëndetëse. Lëshoi (hodhi) silurin. E goditi me silur.