silazh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SILAZH m. bujq.

  • Ushqim për kafshët, që përdoret zakonisht në dimër dhe që përgatitet duke grirë bimët e duke i lënë të tharmëtohen në gropa a në vende të posaçme të mbuluara. Silazh me kashtë misri. Gropë (kullë) silazhi. Makina grirëse e silazhit.