sihariq

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SIHARIQ m. bised.

  • Lajm i mirë dhe i gëzuar për dikë ose për ndonjë ngjarje me rëndësi shoqërore. Sihariq i madh. Sjell (jep) sihariqin. Mori një sihariq. Dhanë sihariqin e fitores.