sifiliz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SIFILIZ m. mjek.

  • Sëmundje veneriane ngjitëse dhe e rëndë, që zgjat shumë kohë. Sifiliz kronik. Sifiliz i trashëguar. Sifiliz i trurit. Çrrënjosja e sifilizit në vendin tonë.