shyta

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SHYTA f. vet. mjek.

  • Sëmundje ngjitëse që prek gjëndrat e pështymës dhe shkakton ënjtje në gushë (kryesisht te fëmijët). I kanë dalë shytat. Është me shytat. I hoqi (i kaloi) shytat.