Jump to content

shturë

Nga Wiktionary

SHTURË f. zool.

  • Zog i vogël shtegtar, i ngjashëm me harabelin, me pupla të zeza e me cirka të bardha në krahët e në bark, me sqep të shtypur në majë, i cili është shumë i shkathët e i lëvizshëm dhe këndon bukur.