serbes

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SERBES ndajf. bised.

  • 1. Pa druajtje dhe me kokën lart, lirisht e me krenari; ballëhapët, rëndë-rëndë. Flet serbes. Ecën serbes. Hyri serbes.
  • 2. përd. mb. Që flet a që vepron pa druajtje e me krenari; që mbahet me kokën lart. Njeri serbes.