sendërtim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SENDËRTIM m. libr.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SENDËRTOJ, SENDËRTOHET. Sendërtimi i shpresave (i dështimeve). Sendërtimi i përpjekjeve shekullore.