sendërgjim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SENDËRGJIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SENDËRGJOJ, SENDËRGJOHET.
  • 2. Diçka e trilluar dhe e shpikur nga mendja, sajim, trillim. Janë të gjitha sendërgjime.