sembër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SEMBËR m. vet. vjet.

  • 1. Bujqit e varfër që vinin nga një ka në zgjedhë dhe i punonin me radhë arat e veta; gjysmatar.
  • 2. Blegtorët me pak bagëti, që i bashkonin tufat për kullotë; përzitës.