selino

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SELINO f. bot.

  • Bimë barishtore 2 vjeçare, e ngjashme me majdanozin, por me gjethe më të mëdha, e cila mbillet në kopshte dhe përdoret si erëz ndër gjellë ose për sallatë. Selino e egër sherp. Gjethe selinoje. Rrënjë selinoje. Supë me selino. Sallatë me selino.