sekull

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SEKULL f. bot.

  • Pazi. Lakror me sekull.

SEKULL m. bot.

  • Bimë barishtore rreth dy metra e lartë, me gjethe të grathëta, me lule që i ngjajnë lulediellit dhe me rrënjë si të patates që përdoren për ushqim.