seksualizëm

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SEKSUALIZËM m.

  • 1. Ndjenja seksuale, zakonisht e tepruar, epsh.
  • 2. Përqendrim i tepruar i vëmendjes te çështjet e seksit; nxitje artificiale dhe e sëmurë e ndjenjave seksuale. Seksualizmi i letërsisë dekadente (i filmave pornografikë).