sekretariat

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SEKRETARIAT m.

  • Organi që udhëheq, bashkërendon e kontrollon punën dhe të gjithë veprimtarinë e një organizate politike e shoqërore; sekretarët që bëjnë pjesë në këtë organ. Sekretariati i Komitetit Qendror. Zgjodhi sekretariatin.