sefertas

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SEFERTAS m.

  • Tri-katër enë metali të vëna njëra mbi tjetrën, që shtrëngohen bashkë me një dorezë dhe që përdoren për të mbajtur disa gjellë e për t'i çuar nga një vend në tjetrin; secila nga këto enë. Sefertas me katër enë. I solli (i shpuri) gjellët me sefertas.