saten

Nga Wiktionary

SATEN m.

  • Pëlhurë mëndafshi e hollë dhe e butë, me shkëlqim nga njëra anë; pëlhurë e pambuktë, e butë dhe e shkëlqyer si mëndafsh, që përdoret për astarë etj; Saten i zi. Këmishë sateni. Bluzë prej sateni. Astar sateni.