sanxhakbej

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SANXHAKBEJ m. hist.

  • Komandant ushtarak dhe qeveritar i një sanxhaku. Sanxhakbeu i Elbasanit (i Shkodrës). Ekspeditat e sanxhakbejlerëve turq.