sanskritishte

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SANSKRITISHTE f.

  • Gjuha e vjetër indoevropiane, që është përdorur si gjuhë letrare në Indi në kohën e lashtë dhe në mesjetë. Gramatika e sanskritishtes. Përkthim nga sanskritishtja.