sandale

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SANDALE f. kryes.

  • Këpucë të lehta verore me rripa sipër dhe të hapura. Sandale lëkure (gome). Sandale grash (burrash). Sandale për fëmijë. Rripat e sandaleve. Mban sandale. Mbathi (hoqi) sandalet.